(06-20) 383-9947   info@tavugyvitel.hu

Ügyfeleink

Ismerjék meg közelebbről, kikkel dolgozunk együtt sikeresen, évek óta.

Sárosi Ferenc - Monkey Marketing Kft.

„2009-ben kezdődött a kapcsolatunk a Távügyvitellel, mert olyan innovatív megoldást kerestem, amivel csökkenthető a papírmunka. Azt gondolom most már 10 év távlatából, hogy nagyon sokat tanultam tőletek és egy rendszert kaptam a vállalkozásom pénzügyi kezeléséhez.”

Tovább a teljes interjúhoz...

Nagy Károly - Protitas Kft.

„...Azt is nagyon pozitívumnak tartom, hogy a számlákat online lehet rögzíteni, megkímélve magamat, a könyvelőt a számlák átadásától, szkenneléstől, stb. És mivel tudom, hogy ezek ismétlődő feladatok, egy ponton túl nem okoz nehézséget a számlák rögzítése se...”

Tovább a teljes interjúhoz...

Schlakker Edit - Medence Művek Kft.

„...Tetszett, hogy a főkönyv kialakításában részt vehetek; hogy nem kell többé Excelt vezetnem...hogy projektekhez is rendelhetem a számlákat, így végre egy rendszerben látom a projekt megtérülést vagy épp az üzletágankénti bevételeket, illetve kiadásokat. ”

Tovább a teljes interjúhoz...

Fülöp Richárd - MotoMotors Kft.

„...Amit a legjobban szeretek a Távügyvitellel való közös munkában, az az elképesztően pontos, precíz és alapos kommunikáció, illetve hozzáállás. Jómagam rengeteget tanultam tőlük, és a mai napig is követendő példaként tekintek arra, ahogy András és kollégái kommunikálnak velünk.”

Tovább a teljes interjúhoz...

Partnereink, akiket ismerhet

....és rajtuk kívül még 100+ kisebb-nagyobb kereskedő és szolgáltató cég