(06-20) 383-9947   info@tavugyvitel.hu

Sárosi Ferenc interjú

Monkey Marketing – Mobilbarát weboldal vállalkozásoknak

Sárosi Ferenc vagyok a Monkey Marketing Kft. ügyvezetője. Az a munkám, hogy a hozzám forduló vállalkozóknak csodálatosan szép, modern és nyereséget termelő weboldalakat, webáruházakat készítsek. Ebben nem áll meg az együttműködésünk, mert a weboldalak online marketingjében, promotálásában is segítünk az ügyfeleinknek. Talán azzal lehet legjobban összefoglalni, hogy megoldjuk azt, hogy csak az üzletükkel kelljen foglalkozni és a webes jelenlétüket pedig mi megoldjuk nekik.

Én és a vállalkozás


A vállalkozói létformában a legnagyobb tanulságom az, hogy sokkal gyorsabban kell elkezdeni, ha úgy döntöttél, hogy belevágsz. Az okoskodás a tett halála - itt sokszorosan is igaz.
Az én vállalkozásomban az adja a napi energiát nekem, hogy mindennap új és új problémát kell megoldanom. Nem süllyedhetek bele a megszokásba, mert mind a technikai környezet, mind a partnereim igényei napról napra változnak meg.

Én és a Távügyvitel


A könyvelés, mint majdnem minden adminisztráció, nagyon messze áll tőlem. Egyrészt sokkal nagyobb fegyelmet igényel, másrészt érteni is kell a részleteit.
2009-ben kezdődött a kapcsolatunk a Távügyvitellel, mert olyan innovatív megoldást kerestem, amivel csökkenthető a papírmunka. Azt gondolom most már 10 év távlatából, hogy nagyon sokat tanultam tőletek és egy rendszert kaptam a vállalkozásom pénzügyi kezeléséhez. Naprakészen láthatom az adataimat és azonnal pontosan látom a cégem helyzetét.web: https://monkeymarketing.hu

Partnereink, akiket ismerhet

....és rajtuk kívül még 100+ kisebb-nagyobb kereskedő és szolgáltató cég