(06-20) 383-9947   info@tavugyvitel.hu

Fülöp Richárd interjú

Motomotors Kft. - Robogó alkatrész mindenhez is

2017-ben alapítottuk meg közös vállalkozásunkat egy gyerekkori barátommal, válaszként egy kielégítetlen piaci igényre a robogó alkatrészek piacán. Korábban Magyarországon nem volt olyan webáruház ezen a piacon, akik igazán széles termékpalettát tettek volna elérhetővé. Az évek során meghatározó piaci szereplővé nőttük ki magunkat, hála a megbízható alkatrész ellátásnak. A legnagyobb erősségünk az óriási alkatrész választék mellett, a kiváló szolgáltatás minőség: gyors, pontos, szállítás és precíz kommunikáció.

Webáruházként sok kisebb rendelésünk van, rengeteg számla keletkezik, így már az elején felmerült, hogy hogyan legyen megoldva hatékonyan a könyvelés. Ekkor találtunk a Távügyvitel Kft.-re ami "szerelem" volt első találkozásra.

Sásdi András Úr felmérve vállalkozásunk működését, olyan személyre szabott módszert alakított ki nekünk, aminek hála gyorsan és precízen, mégis költséghatékonyan tudjuk vezetni a cégünk könyvelését.

Én és a vállalkozás

Az egyik legfontosabb tapasztalatom mióta vállalkozó lettem, a külső kontroll fontossága. Ha az ember a maga urává válik, nincs ki megmondja mit, mikor mit és hogyan csináljon, mi a legfontosabb és mi kevésbé. Egy vállalkozó az első vállalkozása felépítésekor általában éjjel-nappal azon dolgozik, így könnyen előfordulhat, hogy nem látja a fától az erdőt. Ha újrakezdhetném, talán ez az amit máshogy csinálnék, mindenképpen keresnék valakit, akinek havonta/negyedévente "jelenthetek" és bizonyos értelemben számon is kér.

A legnagyobb kihívás számomra vállalkozóként talán a felelősség érzése volt. Minden rajtam múlik, és én felelek mindenért, legyen az a tervezés és végrehajtás a vállalkozás fejlesztés során, vagy a számtalan szabály, előírás ismerése és a megfelelés azoknak. Könnyen el tudja nyomni az embert ez a nyomás, és időbe telt, mire megtanultam kezelni, illetve egyáltalán felismerni ezt a hatást.

Én és a Távügyvitel

Amit a legjobban szeretek a Távügyvitellel való közös munkában, az az elképesztően pontos, precíz és alapos kommunikáció, illetve hozzáállás. Jómagam rengeteget tanultam tőlük, és a mai napig is követendő példaként tekintek arra, ahogy András és kollégái kommunikálnak velünk. Minden levélváltásunkon érződik a lelkiismeretes hozzáállás, bármikor felmerül valamilyen kérdés, látszik, hogy alaposan átgondolják, mintha csak saját maguknak lenne szükségük megoldásra.

Az ügyviteli rendszer amit kialakítottak, szintén említésre méltó. Nemigazán szeretem a monoton, ismétlődő feladatokat (ki szereti?), mint ami a számlák, illetve a bank rögzítésével jár, de hála a kézreálló online rendszernek, amit folyamatosan fejlesztenek, még ez is emészthetővé vált számomra. :) Ráadásul a legutóbb, kifejezetten számunkra készített automatizációjuknak hála, még gyorsabb és könnyebb lett a munka.

A legjobb üzleti partner akivel valaha találkoztam!web: https://motomotors.eu/hu/

Partnereink, akiket ismerhet

....és rajtuk kívül még 100+ kisebb-nagyobb kereskedő és szolgáltató cég