Cégünkről / Munkatársak

Kabai József

Kabai József

Ügyvezető, vezető tanácsadó

A Kereskedelmi Főiskola elvégzése után egyből folytatta tanulmányait a Közgazdaságtudományi Egyetemen, ahol évfolyamtársaival saját vállalkozásként már könyvelési szolgáltatást nyújtott számos cégnek. Egyetem után az MHB, ABN Amro majd a Europool befektetési alapkezelőnél dolgozott mint portfóliómenedzser. 2001-ben lett az Audiobox pénzügyi vezetője, ahol a több milliárdos éves forgalmú nagykereskedelmi cég ügyviteli folyamatainak kidolgozása és pénzügyi vezetése volt a feladata. A Távügyvitel Kft. (volt Investor.hu Kft.) teljesállású vezetője 2005. május 1. óta, szakterületei a programozás, számviteli, ügyviteli tanácsadás.

Sásdi András

Sásdi András

Operációs vezető

Okleveles gépészmérnök, szakokleveles közgazdász. 12 évet töltött multinacionális cégeknél vezető pozícióban, dolgozott Németországban, Svájcban és Svédországban. Szakterületei: Ügyfélszolgálat, értékesítés, marketing, folyamatszabályozás.

Melinda

Kálosi Melinda

Ügyfélszolgálati munkatárs

2003-ban szereztem meg mérlegképes könyvelői végzettségemet. Azóta folyamatosan könyvelőként dolgozom. 2007 óta önállóan, alvállalkozóként végeztem hagyományos könyvelést ügyfeleimnek. Ez alatt a 10 év alatt a vállalkozási formák széles körét sikerült megismernem, és nagy gyakorlatra szert tennem. Tanulmányaimat munka mellett a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karán folytattam, melyet hamarosan befejezek.

Hugyecz András

Hugyecz András

Irodai adminisztrátor

Közgazdasági tanulmányaim befejezése után a Magyar Államkincstárban helyezkedtem el, ahol a szakmai gyakorlatomat is végeztem. 2002-től az Audiobox Kft. háromfős pénzügyi osztályán dolgoztam. 2014. szeptembere óta vagyok a Távügyvitel Kft. mukatársa. 15 éven át versenyszerűen sakkoztam.

Alíz

Contír-Car Bt. (Alvállalkozó)

Farkasné Ádám Alíz

Mérlegképes könyvelő

14 éve vagyok könyvelő, 2005-ben szereztem mérlegképes végzettséget. 2005 szeptembere óta dolgozom a Contir-Car-nál, ahol több, mint 50 cég könyvelését és bérszámfejtését végzem.

Maresz

Countplus Kft. (Alvállalkozó)

Gazdagné Novák Mária

Adótanácsadó, okleveles könyvvizsgáló

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után adószakértői és könyvvizsgálói képesítést szerzett. 1994. óta vezet „hagyományos” könyvelő, adószakértő, könyvvizsgáló irodát. Kabai Józseffel való régi ismeretség, közös munka és a könyvelés gyakorlatának ez az új rendszere teremtette meg a két társaság közötti együttműködés lehetőségét, amely 2005-ben kezdődött el. Saját irodájában 80 társaság részére végez számviteli és adószakértői szolgáltatást, két munkatárs segítségével.

Alíz

Sturcz Andrea

Mérlegképes könyvelő

14 éve dolgozom számviteli területen, 2001. óta mérlegképes könyvelőként. 2002. óta dolgozom a Countplus Kft-nél, ahol feladatom az ügyfelekkel való kapcsolattartás, könyvelés és bérszámfejtés.

Alíz

Szajkó Ildikó

Mérlegképes könyvelő

8 éve dolgozom számviteli területen, 2008. óta mérlegképes könyvelőként. 2004. óta dolgozom a Countplus Kft-nél, ahol feladatom az ügyfelekkel való kapcsolattartás, könyvelés és bérszámfejtés.