Cégünkről / Munkatársak

Kabai József

Kabai József

Ügyvezető, vezető tanácsadó

A Kereskedelmi Főiskola elvégzése után egyből folytatta tanulmányait a Közgazdaságtudományi Egyetemen, ahol évfolyamtársaival saját vállalkozásként már könyvelési szolgáltatást nyújtott számos cégnek. Egyetem után az MHB, ABN Amro majd a Europool befektetési alapkezelőnél dolgozott mint portfóliómenedzser. 2001-ben lett az Audiobox pénzügyi vezetője, ahol a több milliárdos éves forgalmú nagykereskedelmi cég ügyviteli folyamatainak kidolgozása és pénzügyi vezetése volt a feladata. A Távügyvitel Kft. (volt Investor.hu Kft.) teljesállású vezetője 2005. május 1. óta, szakterületei a programozás, számviteli, ügyviteli tanácsadás.

Sásdi András

Sásdi András

Operációs vezető

Okleveles gépészmérnök, szakokleveles közgazdász. 12 évet töltött multinacionális cégeknél vezető pozícióban, dolgozott Németországban, Svájcban és Svédországban. Szakterületei: Ügyfélszolgálat, értékesítés, marketing, folyamatszabályozás.

Ludrik Andrea

Ludrik Andrea

Marketing és termékfejlesztési munkatárs

Közgazdász diplomámat a Pénzügyi és Számviteli Főiskola budapesti karán vettem át 2005-ben. Emellé OKJ gazdasági informatikus végzettséget és mérlegképes könyvelő képesítést szereztem. Több évig dolgoztam multinacionális cégeknél egyaránt belföldön és külföldön. A számok világa után az emberi problémák világában merültem el, mint life coach és életvezetési mentor. Saját vállalkozásom építése során beleástam magam az online marketing rejtelmeibe is. A Távügyvitel Kft.-nél összes eddigi tudásom és tapasztalatom latba vetve a marketing és termékfejlesztés területén támogatom a a cég fejlődését.

Melinda

Kálosi Melinda

Ügyfélszolgálati munkatárs

2003-ban szereztem meg mérlegképes könyvelői végzettségemet. Azóta folyamatosan könyvelőként dolgozom. 2007 óta önállóan, alvállalkozóként végeztem hagyományos könyvelést ügyfeleimnek. Ez alatt a 10 év alatt a vállalkozási formák széles körét sikerült megismernem, és nagy gyakorlatra szert tennem. Tanulmányaimat munka mellett a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karán folytattam, melyet hamarosan befejezek.

Hugyecz András

Hugyecz András

Irodai adminisztrátor

Közgazdasági tanulmányaim befejezése után a Magyar Államkincstárban helyezkedtem el, ahol a szakmai gyakorlatomat is végeztem. 2002-től az Audiobox Kft. háromfős pénzügyi osztályán dolgoztam. 2014. szeptembere óta vagyok a Távügyvitel Kft. mukatársa. 15 éven át versenyszerűen sakkoztam.

Alíz

Farkasné Ádám Alíz

Mérlegképes könyvelő

1997-ben végeztem képesített könyvelőként, 2002-ben mérlegképes könyvelői végzettséget szereztem. 2005 óta önállóan dolgozom. 2009 óta vagyok a Távügyvitel könyvelési szolgáltatásának szakmai vezetője. Folyamatosan képzem magam annak érdekében, hogy ügyfeleimnek a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassam, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek a döntéseik meghozatalakor.