Képzelje el, hogy a Számlázz.hu számlái azonnal bekerülnek a könyvelésébe!


Anélkül, hogy bármit csinálna, pár percen belül a számla összes adata saját könyvelési rendszerében lekönyvelésre kerül. Nem kell letöltenie semmit, nem kell értesítenie senkit, Önnek csak az a dolga, hogy számlázzon.

Sőt!
A pénzmozgások is automatikusan átkerülnek; Önnek csak "fizetett"-re kell állítani a számláit és a könyvelésbe is fizetett számlaként kerülnek be.

Hogyan lehetséges ez?

A Számlázz.hu és a Távügyvitel Kft. partneri megállapodásának, szoros együttműködésének köszönhetően:
  • A kiállított számlák automatikusan, "érintés nélkül" átkerülnek a Számlázz.hu rendszeréből a Távügyvitel online könyvelési rendszerébe;

  • Nem csak a kiállított számlák de a banki utalások, pénztári befizetések is automatikusan, érintés nélkül átkerülnek a Számlázz.hu rendszeréből a Távügyvitel online könyvelési rendszerébe;

  • Levesszük a terhet a válláról: nem kell a számlák átadásával foglalkoznia, az esetleges hibákból fakadó egyeztetésekre a drága idejét pazarolnia.

Milyen kézzelfogható előnyökkel jár szolgáltatásunk használata?

  • A kiállítástól számított néhány percen belül már az online könyvelési rendszerében is látja a kimenő számláit és a befizetéseket;

  • A befizetéseket, banki utalásokat elég egyszer, a Számlázz.hu rendszerében beazonosítani, összepárosítani, így a könyvelésében a kintlévőség, azaz a vevők tartozása mindig pontos lesz;

  • Nem kell többet hosszasan egyeztetnie a könyvelőjével, hiszen minden nyilvántartás ugyanazt mutatja.

A kimenő számlák és a vevői befizetések általában a könyvelés 50-60%-át teszik ki.

Megoldásunkkal a könyvelés legalább fele automatizálható, amivel a könyvelése pontosabb, naprakészebb és olcsóbb lesz.


Tegyen velünk egy próbát!

Adja meg az e-mail címét, és azonnal elküldjük Önnek az összekapcsolásról készült bemutatónkat!

Hogyan kerülhetnek számlái egyből, érintés nélkül
a könyvelési rendszerébe?


Töltse ki az alábbi űrlapot és azonnal küldjük
az ingyenes bemutatónkat a Számlázz.hu összekapcsolásról!

A Távügyvitel Kft már 10 éve segíti partnereit, hogy átlátható legyen a könyvelésük.


"Korábban problémát jelentett számomra, hogy nem láttam naprakészen a cégem pénzügyeit, például nem tudtam, hány forint van a pénztárban. A Távügyvitel online rendszerére áttérve ezek a problémák egy csapásra megszűntek, és a könyvelés még kevesebbe is kerül, mint korábban"

Révai András ügyvezető, Könyvelőinfo.hu

"Iskolám alkalmazottjai otthonról dolgoznak, így különösen hasznos, hogy bárhonnan számlázhatunk, illetve egyéb nyilvántartásainkat is bárhonnan elérjük, akár egyszerre több felhasználóval is."

Gánti Bence igazgató, Integrál Akadémia

"Számomra a Távügyvitel rendszere a nyugalmat jelenti, mert a legtöbb vállalkozással ellentétben az iroda minden fontos pénzügyi adatát perceken belül át tudom látni, és nem utolsó sorban a fizetendő adókkal is előre tudok kalkulálni."

Dr. Vidó Bertalan irodavezető ügyvéd, Vidó ügyvédi iroda

"András, nagyon szépen köszönöm!!!! Ilyenkor (ezekre a gyors válaszokra, megoldásokra gondolok) mindig úgy örülök, hogy Veletek dolgozom! További szép napot!"

Tóth Mária, Mondavio Kft.A Számlázz.hu-ról


A Számlázz.hu és mobilverziója, a MostSzámlázz, a legnépszerűbb hazai felhő-alapú számlázóprogram. 2005-ös indulása óta abszolút piacvezető, 35 000 regisztrált felhasználója eddig 15,5 millió papír- és elektronikus számlát állított ki.

Az aktuális számviteli szabályoknak mindig megfelelő online számlázórendszer teljes értékű, azaz a számlázáshoz szükséges összes alapfunkciót tartalmazó változata korlátozások nélkül, ingyen elérhető.

A hazai fejlesztésű Számlázz.hu felhasználói közösségét a magyar gazdaság legsikeresebb, innovatív gondolkodású vállalkozói alkotják, köztük olyan cégek is, mint a JátékNet, a Decathlon, a Jegy.hu, a Libri, a Jófogás, a TEDxDanubia, vagy a Sziget Kft.