(06-20) 383-9947   info@tavugyvitel.hu

Mennyire biztonságos ez? Végül is máshol vannak az adataim.


Szerverünket minden évben hitelesítjük és a hozzáférést a bankok által is használt, feltörhetetlen RSA titkosítással védjük. Az ügyfeleink rendszere többszörös jelszóval védett kapukon közelíthető csak meg.
Az adatokat minden pillanatban mentjük egy másik adathordozóra, és ezenfelül naponta egyszer globális és cégenkénti mentést is készítünk egy helyileg máshol található védett szerverre.
A fentieken felül a felhasználók is készíthetnek biztonsági másolatokat az adataikról, amelyet letölthetnek és saját gépükön tárolhatnak.Az adóhatóság mit szól ehhez a megoldáshoz?


Cégünk 2009-ben átfogó ellenőrzésen esett át. Az ellenőrzés során bemutattuk rendszerünket, amely során mindent rendben találtak.Felelősséget vállalnak a könyvelésért, beszámolók helyességéért?


Igen! Munkánkért felelősséget vállalunk és könyvelési biztosítással rendelkezünk.Adataimat továbbvihetem, ha később meggondolom magam?


Igen az adatok bármikor kimenthetőek SQL parancs illetve Excel formátumban.Mi van ha megszűnik az internet kapcsolatom? Akkor nem tudok dolgozni?


A rendszerünk úgy van megoldva, hogy váratlan kapcsolatkiesés nem okoz adatvesztést.
Tapasztalatunk az, hogy manapság nagyon ritka a huzamosabb internetszünet, a szolgáltatók hamar kijavítják a hibákat. A tanácsunk az, hogy mindig legyen egy tartalék internet kapcsolódási mód, például mobilinternet.

Partnereink, akiket ismerhet

            

....és rajtuk kívül még 80+ kisebb-nagyobb kereskedő és szolgáltató cég

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz

Távügyvitel Kft.Online könyvelés előnyei, könyvelési folyamatok automatizálása, lehetőségek itthon