Főoldal » Blog » Esettanulmányok

Esettanulmányok


Könyvelési év zárása és nyitása

Az év végi zárást és a következő év nyitását könnyen el lehet végezni az Online Könyvelési Rendszerünkben, miközben folyamatosan dolgozhatunk: számlázhatunk, költségszámlákat vihetünk fel, banki pénztári tranzakciókat rögzíthetünk, stb. Mindössze egy teendőnk van, amikor lezárunk egy évet: a költség és árbevétel számlákat le kell zárni az üzleti év utolsó napjának dátumával... Tovább olvasom »

Vevők kiválasztása: lenyíló ablak legyen vagy mezőből keressünk rá?

A Távügyvitel Online Könyvelési Rendszerében a vevők kiválasztása alapesetben könnyű: egy lenyíló ablakból lehet kiválasztani a keresett nevet, sőt a vevő első betűinek beütésével a rendszer ráugrik a névre... Tovább olvasom »

Cégre jellemző egyedi lekérdezések készítése

A Távügyvitel Online Könyvelési Rendszerében rengeteg beépített jelentést lehet lefuttatni: Az előzetes szűkítő paraméterek megadása után megkapjuk a keresett adatokat, amelyet a böngészőnkben tekinthetünk meg, vagy kimásolhatjuk egy excel táblázatba. Tovább olvasom»

Bankkivonatok rögzítése gyorsan és egyszerűen

A Tanácsadó Szolgáltató Kft. banki forgalma hónapról-hónapra hasonló: vevők utalnak, költségeket, adókat valamint a járulékokat elutalják. A Távügyvitel Kft. Online Könyvelési Rendszerében a gyakran ismétlődő banki események rögzítését fel lehet gyorsítani az ún. sablonok használatával... Tovább olvasom »

Hogyan kövessem a projektjeimet?

Online Marketing Kft. több cég reklámkampányát menedzseli; az ügyvezető szeretné látni, mennyi haszon van egy ügyfélmegbízáson, illetve részletesen is látni szeretné valamilyen jelentésben, hogy egy bizonyos ügyfélnél milyen árbevételek és költségek merültek fel... Tovább olvasom »

Számlázás és árazás Euroban és Forintban egyszerre

Export-Import Kft. a termékeit belföldön és külföldön is értékesíti, ezért fontos számára, hogy Forintban és Euroban is lehessen számlázni. Lényeges szempont még számára, hogy a megfelelő számlaformátum (forint ill. export) és a termékek ára (Ft, EUR) automatikusan töltődjön be a vevő kiválasztása után... Tovább olvasom »

Üzletágak nyereségességének követése

Két jó barát elhatározza, hogy közösen vállalkozást indítanak úgy, hogy mindenki csinálja a saját területét: egyikőjük az informatikához ért, a másik pedig marketing tanácsadást szeretne nyújtani az ügyfeleinek... Tovább olvasom »

Számlák betöltése fárasztó adatrögzítés helyett

XYZ könyvelőiroda egyik ügyfele több száz számlát állít ki havonta a számlázz.hu internetes számlázófelület segítségével. A számlákat eddig kézzel kellett rögzíteni a könyvelőiroda programjában. Ez a fáradságos munka akár két napig is eltarthatott, ezért felmerült az igény egy jobb megoldásra... Tovább olvasom »


További témák az online könyvelésről

Hogyan dolgozunk?

Online könyvelés bemutatók

Cikkek az online könyvelés előnyeiről

Esettanulmányok

Online Könyvelési Rendszerünk funkciói

Adózási tájékoztatók